Μεσιτικές Υπηρεσίες

Το Mytravel πετυχαίνει τις πιο επικερδής και συμφέρουσες συμφωνίες τόσο για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και ακινήτων, όσο και για τους επιχειρηματίες επενδυτές.

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τη συμφωνία είτε με τη μορφή πολυετούς ενοικίασης του ακινήτου ή οικοπέδου με μηνιαίο μίσθωμα είτε με τη μορφή της οριστικής πώλησης του ακινήτου και της επιχείρησης.

Επίσης στα πλαίσια της λειτουργίας μας διαθέτουμε κατ’ αποκλειστικότητα επιλεγμένα, ελεγμένα και νομιμοποιημένα ακίνητα, οικόπεδα, κατοικίες , μαγαζιά, γραφεία και χώρους στη Μύκονο προς ενοικίαση ή πώληση με όλους τους νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας και έτοιμα για υπογραφές συμβολαίων.

Πωλήσεις και Ενοικιάσεις:

  • Πωλείται άρτιο οικοδομήσιμο οικόπεδο 7 στρέμματα πάνω από την παραλία Αγράρι προς Ελιά με πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα στη Θάλασσα 490.000€
  • Ενοικιάζεται ξενοδοχείο πολυτελές με 14 δωμάτια πάνω σε παραλία με πισίνα και τζακούζι 220.000€/χρόνο
  • Πωλείται οικόπεδο πλησίον παραλίας Φτελιάς 4 στρέμματα με δύο κτίρια νομιμοποιημένα σύνολο 140τμ, με νερό και ρεύμα.
  • Διατίθεται κτίριο με 12 ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Τούρλο με θέα στη Θάλασσα για μετατροπή σε ξενοδοχείο με εγκεκριμένα σχέδια και έτοιμη αρχιτεκτονική μελέτη 140.000€/χρόνο.
  • Ενοικιάζεται νεόδμητο ισόγειο κατάστημα/κτίριο 90τμ με οικόπεδο για αυλή/πάρκινγκ/τραπεζοκαθίσματα πάνω στον περιφερειακό δρόμο με τεράστια προβολή και θέα προς τη θάλασσα 3.500€/μήνα με δυνατότητα διαμόρφωσης εξ αρχής σύμφωνα με τις ανάγκες του μισθωτή.
  • Ενοικιάζονται 5 ακίνητα (δωμάτια ενοικιαζόμενα) μέσα στο κέντρο της Χώρας, πλήρως ανακαινισμένα με μοντέρνα αισθητική για τουριστική εκμετάλλευση με τη σεζόν για μακροχρόνια μίσθωση 65.000€/χρόνο.
  • Ενοικιάζονται 2 ακίνητα (μονοκατοικίες με άδεια ενοικιαζόμενων δωματίων) με ιδιωτική πισίνα , πλήρως ανακαινισμένα με μοντέρνα αισθητική για τουριστική εκμετάλλευση με τη σεζόν για μακροχρόνια μίσθωση 35.000€/χρόνο